Ben jij als opvoeder op zoek naar meer plezier en minder strijd binnen het gezin? Wil jij de stevige ouder zijn die liefdevol kan opvoeden en ook grenzen kan stellen? Schrijf je dan in voor de inspirerende opvoedtraining:

HarTgrondig Opvoeden.

In deze training leer je o.a. meer grip te krijgen op de opvoeding en leer je gedragingen van je kind (eren) te begrijpen in een context waarin kinderen leven, denken en voelen. Je leert om op een liefdevolle en respectvolle manier in contact te komen met je kind (eren).

Oude communicatie wordt vervangen door “nieuwe effectieve” communicatie.

Je leert over de volgende thema’s;
28 augustus       les 1:   Ongehoorzaamheid
4  september      les 2:   Zeuren
11 september      les 3:   Ruzie
18 september     les 4:   Jij in je opvoedersrol
25 september     les 5:   Liegen
2 oktober            les 6:   Geweld

Voor wie:
Iedereen die te maken heeft met opvoeding /contact met kinderen is welkom! Dit kunnen ouders zijn, opvoeders, opa’s en oma’s, maar ook mensen die met kinderen werken.

Waar & Wanneer:
De training is op 6 dinsdagavonden (zie bovenstaande data). Locatie: Centrum Djoj, Rotterdam. De training duurt van 19.30- 22.00 uur.

Kosten: 
Deelname aan de training kost 375 euro pp en 275 euro voor de opvoedpartner. Inclusief schoudertas met logo, opvoedersboek, toegangscode tot ChildConsult-filmpjes gedurende een schooljaar (om thuis nog eens te bekijken) en 6 Sleutelkaarten waar de info van de les is op samengevat.

Exclusief het boek Sleutel tot je kind, deze is verkrijgbaar bij mij.
Enthousiast? Stuur een mailtje naar laura@opspeelsewijze.nl of bel 06- 55688610.

Graag voor 5 augustus inschrijven.