De training ‘hartgrondig opvoeden’ is een heel waardevolle aanvulling op het boek ‘Sleutel tot je kind’. Waar ik de materie uit het boek heel verhelderend vond miste ik de handvaten waarmee ik hier thuis mee aan de slag kon. De training bood hierin de uitkomst. Wekelijks wordt per thema de theorie besproken en de manier waarop je deze tot uitvoer kan brengen. Er was voldoende ruimte om voorbeelden uit de eigen situatie te bespreken en daarmee de volgende week aan de slag te gaan én deze de week erna kort de evalueren. Ik heb hierdoor mijn kind en mijzelf beter leren kennen. 
 
Laura loodst je op een professionele manier door de training. Naast alle kennis, kunde en ervaring die Laura duidelijk in huis heeft, creëert ze ook een warme en veilige omgeving. Een omgeving waarin, zonder oordeel, ruimte is om je kind maar ook jezelf te ontdekken.