Online sessies ‘Op Speelse Wijze’

Door het coronavirus is het dagelijks leven behoorlijk veranderd. Je krijgt er als ouder ineens een enorm aantal taken en verantwoordelijkheden bij. Thuiswerken, huiswerk begeleiden, opvoeden en nog veel meer.

Hier voel je natuurlijk van alles bij!

Je ervaart door de dreiging van het coronavirus wellicht gevoelens van stress, angst en onveiligheid. Je vraagt je af hoe lang dit nog gaat duren. Je maakt je misschien zorgen om de gezondheid van jezelf of van je naaste. Maar ook over de toekomst, bijvoorbeeld over hoe het verder moet met je baan, hoe het gaat met het huiswerk van je kind en jouw rol hierin, of hoe je kind zich voelt en hoe je als ouder het beste reageert en contact maakt met de gevoelens van je kind.

Online Coaching voor ouder en kind!

Daarom biedt praktijk ‘ Op Speelse Wijze’  momenteel online coaching aan ouders en kinderen. In een coachingsgesprek krijg je concrete tools die je helpen in het omgaan met lastiger gedachten en gevoelens waar je mee worstelt. Je krijgt concrete tips en adviezen die je ook kun en helpen om klachten die je nog niet ervaart te voorkomen.

Een coachingsgesprek helpt om tot rust te komen en juist meer aandacht te schenken aan de dingen die belangrijk voor je zijn!

Kinderen: ook hebben kinderen in deze tijd allerlei vragen. Sommige kinderen zijn bang, anderen boos, sommige kinderen missen school en anderen weer niet.  Het is fijn voor kinderen om hun gevoelens te benoemen en hieraan uiting te geven.

Vergoeding: vanuit de aanvullende verzekering zijn er mogelijkheden voor gedeeltelijke vergoeding. Vraag dit na bij je verzekering.

Voor meer informatie, neem contact op!

laura@opspeelsewijze.nl

0655688610